Нарин по-ташкентський

Нарин по-ташкентський – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Вибраний шматок м’яса, заливають холодною водою і готують до м’якості, підсолюємо воду для варіння.

2. З борошна, яйця і замішують досить круте тісто.
Спочатку в воді розчиняють сіль і додають яйце, все добре перемішують. Потім додають необхідну кількість борошна і замішують круте тісто. Обкладають тісто вологою тканиною і дають йому постояти протягом 30 хвилин.

3. Відпочиле тісто розкачують, нарізають тонкими смугами шириною 3-5 див. Відварюють тісто окремій каструльці, потім відкидають на друшляк і дають стекти зайвій воді. Варене тісто перекладають в каструльку і промащують маслом.

4. Потім складають змащені маслом смуги тіста і шаткують їх найтоншої соломкою.

5. Цибулю очищають і дрібненько нарізають.

6. Варене готове м’ясо нарізають смужками, дуже-дуже дрібно. З’єднують м’ясо, цибулю разом з тестом і перемішують.

7. Викладають нарин на велике блюдо гіркою. Приправляють чорним меленим перцем. Прикрашають страву цілим перцем і зеленню.

8. Нарин можна їсти окремо, запиваючи залишилися ароматним бульйоном, а можна перекласти в бульйон, перемішати і їсти так. Приємного апетиту!