Ніжні котлети з фаршу

Ніжні котлети з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Фарш свино-яловичий (50:50)
Яйця курячі – 2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Білий хліб – 1 окраєць
Сухарі – панірувальні
Рослинне масло – для смаження
Сіль – за смаком
Суміш перців – за смаком

Як приготувати Ніжні котлети з фаршу

Покроковий рецепт

Окраєць батона розмочити в молоці.

Перекласти її в блендер. Додати крупно нарізану ріпчасту цибулю. Інгредієнти збити до однорідної кашки (щоб не було грудок).

У глибоку миску скласти фарш, яйця, приготовану вище суміш. Посолити, поперчити. Гарненько перемішати. Фарш вийде повітряним, а ніжні котлети.

Тепер з фаршу формуємо котлети бажаної форми і обвалюють у панірувальних сухарях.

Котлетки обсмажуємо на розпеченій сковороді на рослинному маслі на середньому вогні на одній стороні (до рум’яної скоринки).

Перевертаємо. Зменшуємо вогонь і обсмажуємо котлети при закритому даху до готовності.

Подаємо з картоплею. Приємного апетиту!