Якщо подобається пожирніше, просто беріть інший фарш або змішайте фарш індички з іншим, більш калорійним, наприклад свинячим. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 котлет.
Інгредієнти
Фарш з індички 450 р. | |
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 4ст.л. |
Якщо ви стежите за фігурою і любите котлети, то цей рецепт вам сподобається. Дієтичне м’ясо індички, малокалорийное. До того ж котлети виходять дуже ніжними, м’якими і смачними.
Покроковий рецепт
Фарш викладаємо в глибоку миску. Солимо і перчимо. Додаємо 1 яйце і тертий на тертці цибулю. Все добре перемішуємо до однорідної маси.
Борошно насипати в окрему тарілку. Акуратно ложкою кладемо фарш в борошно, обвалюємо, надаємо форму котлети (круглу, овальну, яка подобається).
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Наливаємо олії, викладаємо котлети, обсмажуємо з двох сторін на помірному вогні до готовності.
Готові котлети викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Як гарнір ідеально підійде до них картопляне пюре або макарони. Приємного апетиту!