Окрошка з вареною ковбасою і майонезом на квасі

Окрошка з вареною ковбасою і майонезом на квасі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, інгредієнти для окрошки у нас підготовлені. Починаємо їх подрібнення. На обробну дошку перекладаємо варену ковбасу і нарізаємо її у формі дрібних кубиків. Можна скористатися і спеціальним пристосуванням для подрібнення продуктів.

Аналогічним кулінарним способом зробимо і з промитим свіжим огірком. Викладаємо огіркову нарізку до ковбаси.

А ось очищені від шкаралупи варені яйця ми для нашої окрошки на квасі натремо. Тертку використовуємо з великими отворами.

Також зробимо і з відвареною картоплею.

Промиваємо свіжий лук. Дрібно рубаємо його, викладаємо до решти інгредієнтів.

Інгредієнти солимо, перчимо за смаком. Вливаємо квас (підійде і домашній, і магазинний). Перемішуємо.

Окрошку переливаємо в тарілки, додаємо в кожну порцію майонез за смаком. Перемішуємо.

Смачна домашня окрошка готова! Приємного апетиту!