Отже, інгредієнти для окрошки у нас підготовлені. Починаємо їх подрібнення. На обробну дошку перекладаємо варену ковбасу і нарізаємо її у формі дрібних кубиків. Можна скористатися і спеціальним пристосуванням для подрібнення продуктів.
Аналогічним кулінарним способом зробимо і з промитим свіжим огірком. Викладаємо огіркову нарізку до ковбаси.
А ось очищені від шкаралупи варені яйця ми для нашої окрошки на квасі натремо. Тертку використовуємо з великими отворами.
Також зробимо і з відвареною картоплею.
Промиваємо свіжий лук. Дрібно рубаємо його, викладаємо до решти інгредієнтів.
Інгредієнти солимо, перчимо за смаком. Вливаємо квас (підійде і домашній, і магазинний). Перемішуємо.
Окрошку переливаємо в тарілки, додаємо в кожну порцію майонез за смаком. Перемішуємо.
Смачна домашня окрошка готова! Приємного апетиту!