Найкраще обсмажувати овочі окремо, тоді смак страви розкриється повністю.
Інгредієнти
сині – 3 шт | |
цибуля – 3 шт | |
морква – 4 шт | |
помідори – 2 шт | |
перець – 3 шт | |
томатна паста – 2 ст ложки |
Сате – відмінна закуска, яка доповнить Ваш стіл в літній час. Краще вживати холодним.
Покроковий рецепт
Готуємо всі продукти, які нам потрібні для страви. Далі моєму добре під проточною водою і чистимо.
Насамперед нам потрібно порізати на кубики синенькі, і добре їх посолити, для того що б вони пустили сік і вийшла вся гіркота, хвилин через 10-15 рідину потрібно буде злити, і тільки тоді можна класти сині на гарячу сковорідку, на яку попередньо потрібно додати кілька столових ложок соняшникової олії.
Поки сині пускають свій сік раджу нарізати кубиками цибулю і перець, а на тертці потерти моркву і помідори.
Смажимо синенькі на середньому вогні до золотистого кольору, це приблизно 10 хвилин. Якщо у Вас є ще одна сковорідка, то паралельно ставимо на вогонь і її, і обсмажуємо цибулю. Таким чином ми скоротимо приготування страви в кілька разів.
Пересипаємо обсмажені овочі в каструлю і приступаємо до наступного кроку це обсмажування моркви і перцю.
Після чого змішуємо всі обсмажені інгредієнти, додаємо томатну пасту, терті томати і солимо за смаком. Закриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь до повної готовності, хвилин на 15-20.
Подавати страву найкраще остиглим, тоді смак сате буде максимально смачним. Відмінно поєднується з будь-якими другими стравами.