Любите макарони, але і хочеться спробувати щось нове?! Представляємо вам унікальний рецепт незвичайних спагетті з цукіні (кабачків). Доповнюють страву молюски,тушковані у вині.
Покроковий рецепт
1. Розжаримо велику сковороду на середньому вогні і додайте оливкову олію. Коли олія нагріється, додайте часник і цибулю-шалот. Смажте 2 – 3 хвилини або до прозорості цибулі-шалот.
2. Додайте пластівці червоного перцю, вино, і, приправте сіллю і перцем. Збільште вогонь, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Тушкуйте на повільному вогні до тих пір, поки соус не буде зменшений приблизно на половину.
3. Додайте свіжі молюски в соус і накрийте кришкою. Тушкуйте від 7 до 10 хвилин.
4. Виберете всі молюски, які не відкрилися через 10 хвилин, потім додайте подрібнені молюски.
5. Зробіть із цукіні спагетті (я роблю це за допомогою м’ясорубки зі спеціальною насадкою). Викладіть в сковороду локшину з цукіні і 1 столову ложку петрушки. Тушкуйте від 2 до 3 хвилин або до стану локшини-цукіні al dente.
6. Викладіть цукіні з мідіями на блюдо, прикрасьте залишилася петрушкою і лимонними часточками.