Парові котлети

Парові котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачно, просто і корисно. Такі котлетки припадуть до душі усім.

Інгредієнти

Фарш – 0,5 кг Фарш можна взяти будь, який захочеться.
Помідори – 2 шт.
Перець – 1 шт.
Курячі яйця – 1 шт.
Вершкове масло – 2 ст. л.
Приправа – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Парові котлети

Корисне і смачне блюдо, що готується на пару. Такі котлетки можна давати навіть маленьким діткам. Готуються дуже швидко і просто, відмінний рецепт для зайнятих господинь, у яких після роботи вдома толком немає часу на готування.

Покроковий рецепт


Помідор і перець помити, перець почистити від насіння, порізати їх довільно. Подрібнити в блендері.


Змішати фарш з овочами, додати туди яйце, вершкове масло, розтопити його заздалегідь в мікрохвильовій печі, або заздалегідь дістати з холодильника), приправу, сіль і добре перемішати.

В піддон пароварки залити воду до позначки, самі форми застелити фольгою, попередньо зробивши в ній дірочки. Фарш виходить трохи рідкуватий, тому і потрібно постелити фольгу, щоб фарш не просочився через дно форм. Далі необхідно укласти фарш ложкою в пароварку.

Поставити готуватися на 30 хвилин (свино-яловичий фарш яловичий фарш), або на 20 хвилин (курячий фарш). Після закінчення часу поміняти піддони місцями і поставити на 15 хвилин, або на 10 хвилин (знову ж таки залежить від фаршу).

Котлети готові. Подавати їх можна з чим завгодно і як завгодно. Приємного апетиту!