За 15 хвилин до готування промити і замочити в молоці курячу печінку.
Печінку промиваємо від молока. Ріжемо її надвоє.
Чистимо і ріжемо овочі.
У мене бл одна морква, але краще використовувати дві.
Розігріваємо сковороду, додаємо масло. Обсмажуємо цибулю, як підрум’яниться – трошки посипаємо цукром. Додаємо моркву, як підрум’яниться – додаємо сіль і перець.
Додаємо до овочів печінку і обсмажуємо на середньому вогні з усіх боків. У цей час ріжемо яблуко. Як печінка “побіліє” – додаємо яблуко, перемішуємо і тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи, на маленькому вогні 30 хвилин.
Через 30 хвилин блюдо посолити і поперчити, якщо рідини мало – додати склянку кип’яченої води і дати протушкувати ще 5 хвилин. Готову печінку остудити і подрібнити, я використовую блендер.