Паста з куркою і грибами з соусом песто – аромати Італії!
Інгредієнти
Куряче філе – 200 гр | |
Паста (будь-яка) – 500 гр | |
Вершки – 1/2 склянки | |
Гриби печериці – 300 гр | |
Сир твердий – 50 гр | |
Часник – 1 зубчик | |
Соус песто – 3 ст. ложки | |
Сіль, перець – за смаком |
Паста з куркою і грибами з соусом песто – аромати Італії! Відразу представляється тепла Сицилія! Основа соусу песто базилік і оливкове масло. Соус має насичений зелений колір. Буває червоний, з додаванням томатів, але на наших прилавках зустрічається рідше.Такий соус можна використовувати не тільки для приготування пасти. Але і багатьох інших страв. Піци, бутербродів, салатів. Я навіть картоплю з ним запікаю. Додаю в супи. Зелені щи з соусом песто виходять дуже смачними. Соус песто додасть особливий пряний аромат страв. До речі сказати, соус песто, можна запросто приготувати і вдома. Рецептів в інтернеті повно. Можна експериментувати, додаючи в нього наприклад кедрові горішки або томати, червоний перець, оливки. Я взяла сьогодні покупної. Мій сьогоднішній рецепт це ще один варіант швидкого обіду або вечері.
Покроковий рецепт
Підготуємо наші продукти.
Курку нарізати і викласти на розігріту сковороду. Смажити 3-4 хвилини. Гриби нарізати і викласти до курки. Смажити ще 5 хвилин.
Сир і часник натерти на тертці. Додати до курки та грибів. Туди ж відправляємо вершки і соус песто. Солимо, перчимо. Все добре перемішуємо. Прогріваємо. Вимикаємо. Соус готовий. Відварюємо Пасту по інструкції на пачці. Раджу її трохи не доварити. Бо гарячий соус їх додатково наситить. Соус з’єднуємо з пастою. Ретельно перемішуємо. Готово!
Приємного апетиту!