Паста з куркою і грибами з соусом песто – аромати Італії!

Інгредієнти
| Куряче філе – 200 гр | |
| Паста (будь-яка) – 500 гр | |
| Вершки – 1/2 склянки | |
| Гриби печериці – 300 гр | |
| Сир твердий – 50 гр | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Соус песто – 3 ст. ложки | |
| Сіль, перець – за смаком | 
Паста з куркою і грибами з соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Паста з куркою і грибами з соусом песто – аромати Італії!

| Куряче філе – 200 гр | |
| Паста (будь-яка) – 500 гр | |
| Вершки – 1/2 склянки | |
| Гриби печериці – 300 гр | |
| Сир твердий – 50 гр | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Соус песто – 3 ст. ложки | |
| Сіль, перець – за смаком |