Цей рецепт сподобається тим, хто любить вершковий сирний смак.
Інгредієнти
Свиняча печінка – 500 г | |
Гриби шампіньйони – 300 грам | |
Цибуля – 2 головки невеликі | |
Сіль, перець – за смаком | |
Паприка – 1/4 чайної ложки | |
Часник – 5 зубчиків приблизно | |
Приправа до м’яса – за смаком ваша улюблена | |
Вершкове масло – невеликий шматочок | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Плавлений сирок – 100 гармм |
Печінковий паштет – це універсальний продукт, яким можна фарширувати млинці, яйця, овочі…або ж просто намазати підсмажений хлібець, доповнивши смак малосольні огірочком.
Покроковий рецепт
У розігрітій сковороді змішуємо вершкове і рослинне масло і додаємо дрібно нарізану цибулю, смажимо до золотистого кольору. Через 5 хвилин закидаємо порізані гриби печериці, смажимо ще 10 хвилин.
Потім додаємо свинячу печінку, нарізану невеликими шматочками. Смажимо ще сім хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
Після чого солимо і перчимо до смаку, додаємо трохи паприки, і різні приправи до м’яса які Ви любите, видавлений часник. Весь вміст сковорідки ще згасимо десять хвилин.
В кухонний комбайн висипаємо вміст сковорідки додаємо плавлений сир (я беру простий сир Дружба або Бурштин), і добре кілька разів збиваємо, щоб вийшло печінковий вершкове пюре.
Цей паштет ідеально підійде до сніданку. Його чудово намазувати на смажений багет, хлібці. Гарний у поєднанні солоних огірочків. Приємного апетиту!