Баранину і свинину нарізаємо шматочками. Поміщаємо по черзі м’ясні шматочки в чашу м’ясорубки і прокручуємо. Отриманий фарш прокручуємо ще раз.
До отриманої м’ясного фаршу додаємо цибулю. Для соковитості рекомендується його подрібнити на дрібній тертці. До інгредієнтів також додати вершки і спеції.
Добре перемішуємо інгредієнти. Начинка для домашніх пельменів готова. Приступаємо до ліплення.
Тісто розгортаємо в тонкий пласт. З пласта вирізаємо кулінарним кільцем або склянкою круглі заготовки для пельменів.
Викладаємо на заготовки м’ясну начинку (приблизно по чайній ложці).
Скріплюємо краю. Пельмені готові до варінні або до заморожування.
Ми пельмені з бараниною і свининою відварили. Пригощайтесь на здоров’я!