Пряний салат з капустою і часником – легка і швидка закуска для оперативної подачі на швидку руку.
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 1/2 шт. | |
Суміш перців – щіпка | |
Часник – 2 зубчики | |
Оцет яблучний – 1 ч. л. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – 1/2 ч. л. |
Салат з капусти з часником і майонезним соусом стане ідеальним варіантом закуски на швидку руку. Блюдо швидке в приготуванні, легке і складається з мінімуму інгредієнтів. Такий салат поєднується з м’ясом, рибними та овочевими стравами, чудово відтінятиме смак свинини і яловичини. Для того, щоб отримати виражений смак і насичений аромат, рекомендується наполягати салат не менше чверті години. За бажанням у закуску моно додати січену зелень, каперси, горіхи і прянощі
Покроковий рецепт
Дрібно подрібнити капусту на спеціальній тертці. Чим дрібніше нарубаних капуста, тим краще.
Додати до овочу суміш мелених перців, цукор і сіль. Гарненько розім’яти капусту з пряними компонентами, щоб вона пустила сік. Залишити масу на півгодини.
Всипати до капусти часник, пропущений через прес, а також – оцет.
Заправити овочевий салат майонезом. За бажанням, додати зелень. Ідеальним варіантом стане базилік, зелена цибуля або кріп.
Дати салату настоятися, після чого подавати до столу. Якщо ви додаєте в салат зелень, краще всього зробити це перед подачею.
Приємного апетиту! Салат виходить легким ароматний і дуже смачним! Перевага страви – просте і неймовірно швидке приготування. Експериментуйте з інгредієнтами і насолоджуйтесь простий і смачною закускою.