Вишуканий, тропічний, насичений смак розфарбує яскравими фарбами будь чаювання
Інгредієнти
вершкове масло – 135 гр. | |
борошно – 2 склянки | |
різані ананаси – 1 банка | |
цукор – 100 гр. | |
ванілін – 1 упаковка | |
яйце – 1 шт. | |
розпушувач – 1 упаковка |
Вишуканий, живий і насичений смак цього порогу порадує господиню та її улюблених домочадців. Десерт виходить дуже солодким і соковитим. А незвичайна начинка з ананаса пирога дозволить стати родзинкою сімейного чаювання.
Покроковий рецепт
Підготувати необхідні прдукты
1. Борошно і масло розтерти так, щоб вийшла крихта, додати упаковку розпушувача, щіпка солі і ванілін.
2. В отриману масу вбити яйце, замісити м’яке тісто. Якщо маса буде сильно липнути, можна додати ще кілька ложок борошна. Накрити тісто поліетиленовим мішком, відправити в холод на 1 – 1,5 години.
3. Розділити тісто на 2 рівні частини. Більшу половину (це буде основа пирога) рівномірно розподілити по посуді, в якій буде випікатися десерт.
4. З ананасів злити розсіл. Рівномірно розподілити по тесту.
5. Накрити ананаси другою половинкою тіста, залишивши серединку не закритою. Випікати близько півгодини. Температура 190 – 210 градусів. Остудити.
При сервіровці можна зверху посипати цедрою цитрусових фруктів або цукровою пудрою.