Пишні котлети з курячої печінки

Пишні котлети з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Готуємо інгредієнти: цибулю очищаємо, печінку розморожуємо. Печінка не треба вимочувати в молоці, вона відразу придатна для приготування.

2. Курячу печінку разом з цибулею перемелюємо на м’ясорубці.

3. Вбиваємо яйце, солимо, перчимо. Можна присипати улюблені приправи, вони поліпшать смак страви.


4. Засипаємо просіяне борошно. Ретельно вимішуємо. По консистенції отримана маса повинна нагадувати тісто для оладків.

5. Смажимо котлети на середньому вогні, на добре прогрітій сковороді у великій кількості олії. Приблизно за 7-10 хвилин з кожного боку. Спочатку при закритій кришці, після перевертання, відкриваємо кришку.

6. Подаємо з будь-яким гарніром. Особливо вдале поєднання – з картопляним пюре на молоці і вершковому маслі.