Крем-суп з запеченого болгарського перцю – пісне овочеве перша страва
Інгредієнти
Болгарський перець – 8 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Лавровий лист – 4-5 шт. | |
Сіль – Сіль – за смаком | |
Приправа до супу – 1 уп. |
Чудовий крем-суп з запеченого болгарського перцю. І незважаючи на те, що супи вже давно не подаються гостям на стіл, такий суп, можна сміливо запропонувати у вигляді гарячої закуски, подавши у красивих стаканчиках або спеціальних піалах
Покроковий рецепт
1. Перець помити (беріть червоний перець, можна пару штучок білого), видалити серцевини і запекти при 200 градусах в духовці 25-30 хвилин.
2. Дістати з духовки і перекласти в целофановий пакет. Дати полежати 10-15 хвилин. Потім дістати з пакета і видалити плівку.
3. Цибулю і моркву помити, очистити і нарізати шматками довільної величини. Скласти в каструлю, додати лавровий лист і приправу. Посолити і залити водою. Варити до готовності овочів. Потім додати очищений перець і ще поварити 10 хвилин, щоб всі інгредієнти з’єдналася.
4. Коли овочі трохи охолоне, збити блендером в однорідну масу.
5. З-за того, що перці у нас були різнобарвними, суп вийшов гарного яскравого помаранчевого кольору – просто сонечко в тарілці!