Пісний крем-суп з запеченого болгарського перцю

Пісний крем-суп з запеченого болгарського перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Перець помити (беріть червоний перець, можна пару штучок білого), видалити серцевини і запекти при 200 градусах в духовці 25-30 хвилин.


2. Дістати з духовки і перекласти в целофановий пакет. Дати полежати 10-15 хвилин. Потім дістати з пакета і видалити плівку.


3. Цибулю і моркву помити, очистити і нарізати шматками довільної величини. Скласти в каструлю, додати лавровий лист і приправу. Посолити і залити водою. Варити до готовності овочів. Потім додати очищений перець і ще поварити 10 хвилин, щоб всі інгредієнти з’єдналася.

4. Коли овочі трохи охолоне, збити блендером в однорідну масу.

5. З-за того, що перці у нас були різнобарвними, суп вийшов гарного яскравого помаранчевого кольору – просто сонечко в тарілці!