Полуничний крем-суп з додаванням йогурту – ніжний і повітряний охолоджуючий десерт.
Інгредієнти
стиглі ягоди полуниці – 500 грам | |
вода – 1/2 склянки | |
йогурт – 1 стакан | |
цукор – 1-2 ст. ложки або по смаку | |
морозиво – по 1 кульці в порцію | |
кокосова стружка – при подачі |
Простий крем-суп з полуниці з йогуртом, який можна приготувати заздалегідь і охолодити вночі, щоб насолодитися їжею або тістечка в ранкові години. Справді дуже смачно, особливо, якщо взяти домашню ароматну полуницю!
Покроковий рецепт
Ягоди полуниці промити, видалити плодоніжки і обсушити на паперовому рушнику. Після, перекласти ягоди в блендер, додати цукор і пюрировать до однорідного стану, додавши трохи крижаної води.
Додати в чашу блендера йогурт, перемішати. (Йогурт краще брати звичайний, без смакових добавок). Спробувати суп, можливо вам знадобиться додати цукор? Якщо ні, приступаємо до основного…
Розлити готовий ягідний суп-пюре з йогуртом по тарілочках.
Подавати з кулькою морозива, присипавши кокосовою стружкою. Прикрасити страву можна гілочкою свіжої м’яти і полуничкою.