Пюре з гарбуза і картоплі

Пюре з гарбуза і картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Користь гарбуза в раціоні людини, і, тим більше, маленького зростаючого організму, важко переоцінити. В ній містяться вітаміни В1, В2, РР, А, С, Е, каротиноїди, білки, вуглеводи і клітковина, необхідні для виведення зайвої рідини з організму. Гарбуз – джерело фосфору, пектину, які добре впливають на роботу шлунково-кишкового тракту.

Якщо ви привчили свого малюка їсти гарбуз з раннього дитинства, то у вас, швидше за все, не виникає труднощів нагодувати його. Діти, які знайомляться з нею в більш пізньому віці, відкидають гарбуз з-за її специфічного смаку.

Як нагодувати малюка корисним, але незвичним продуктом? Приготуйте йому гарбузово-картопляне пюре. Звичний смак картоплі згладжує незвичайний смак гарбуза, і дитина з задоволенням з’їдає свою порцію вітамінів і мікроелементів.

Покроковий рецепт