Інгредієнти
Квасоля зелена 400 гр.;
Болгарський перець 2 шт.;
Цибуля ріпчаста 1 шт.;
Часник 1 зубчик;
Олія оливкова за смаком;
Кухонна сіль за смаком;
Перець чорний мелений за смаком;
Спеції за смаком.
Для тих, хто стежить за фігурою і рахує кожну калорію, овочеве рагу стане незамінним блюдом повсякденного раціону. Воно виходить дуже легким і корисним, але в той же час, смачним.
Приготування:
Луг ріжуть дрібними скибочками і обсмажують, а коли він стане золотистого відтінку, додають квасолю і вливають третину склянки води, ретельно перемішують, зменшують вогонь до середніх значень і тушкують страву під кришкою. Паралельно з перцю вирізують внутрішні перегородки з насінням, а очищену м’якоть шаткують тонкою соломкою, яку додають до квасолі, коли вона буде майже готова і придбає характерну м’якість. Після цього страву тушкують ще 10 хвилин, постійно помішуючи вміст сковороди. При подачі готове рагу приправляють спеціями і додають подрібнений часник.