Рогалики з дріжджового тіста з повидлом

Рогалики з дріжджового тіста з повидлом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато улюблені нами страви прийшли до нас із Франції. Ось і рогалики – це найближчі родичі французьких круасанів. Як і круасани, рогалики можна робити з пісочного, полупесочного, листкового та дріжджового тіста. Я сьогодні приготувала рогалики дріжджові з повидлом. Начинка і рецепт тіста рогаликів можуть бути самими різними: наприклад у вигляді вишні, вареного згущеного молока, маком або з шоколадною глазур’ю. Єдиним залишається принцип приготування: тісто розкочується і нарізається на трикутники, в які загортається начинка. Величина рогаликів вибирається вами, на свій розсуд. Рецепт моїх рогаликів з дріжджового тіста з повидлом дивіться нижче. Рогалики виходять повітряними, здобні і залишаються м’якими і на наступний день.

Покроковий рецепт