Розсольник класичний

Розсольник класичний – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти розсольнику незмінні: м’ясо, перлова крупа і солоні огірки. Ароматний, смачний і дуже корисний розсольник неодмінно оцінять всі домочадці.

Інгредієнти

Вода – 2,5 л.
Перлова крупа – 0,5 склянки
Огірки солоні – 3 шт.
Куряче м’ясо – 300 гр.
Картопля – 3 шт.
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль – 1 ст. л.
Спеції – 0,5 ч. л.
Петрушка – 1 пучок

Як приготувати Розсольник класичний

Для приготування класичного розсольнику можна брати будь-яке м’ясо. Якщо хочете зварити суп швидше, беріть курячий суповий набір, або будь-яку частину курки. Щоб перловка зварилася швидко її необхідно промити, а потім залити холодною водою і залишити вимочуватися на добу.

Покроковий рецепт

Підготуйте продукти, які знадобляться для приготування цього супчика. М’ясо потрібно промити, а овочі очистити і також вимити. Злийте воду з заздалегідь замоченою перлової крупи.

М’ясо викладіть в каструлю і залийте чистою холодною водою. Поставте її на конфорку з максимальною температурою. Не пропустіть момент, коли на поверхні почне утворюватися піна, яку треба буде зняти. Відразу після видалення пінки потрібно буде додати в каструлю перловку. Варіть крупу з м’ясом 30 хвилин, для аромату можна додати в бульйон лавровий лист і запашний і чорний перець горошок.

Наріжте картоплю кубиками і відправте варитися до решти інгредієнтів. На цьому етапі можна додати сіль.

Залишилися овочі дрібно наріжте, а моркву можна натерти на тертці.

Обсмажте овочі на сковороді з соняшниковою олією. Засмажку додайте в суп.

Наріжте невеликими кубиками солоні огірки.

Додайте огірочки в майже готовий розсольник.

Порубаєте дрібно петрушку, часник подрібніть. Додайте зелень, часник і спеції у готовий суп, перемішайте. Спробуйте розсольник і додайте сіль.

Подавайте перше блюдо в гарячому або теплому вигляді з шматочком хліба.