Рулет зі свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною

Рулет зі свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковитий рулет, фарширований яловичим фаршем, загорнутий в хрусткий бекон – справжній шедевр на святі!

Інгредієнти

свинячої грудинки – 700 г
півкіло яловичини – 500 г
цибуля – 150 г
шпик – 150 г
корінь хрону – невеликий
картопляний крохмаль – пару ст. ложок
гвоздика – за смаком
кориця – за смаком
перчик з сіллю – за смаком
бекон – 1 упаковка (близько 200 г)

Як приготувати Рулет із свинячої грудинки в беконі, фарширований яловичиною

Це друга страва варто подавати до свята. Грудинка фарширована виходить соковитою і дуже ситною. А виглядає настільки апетитно, що надовго на столі не затримається.

Покроковий рецепт

Спочатку в свинячий грудинці роблять надріз, щоб вийшов мішечок.

Яловичину з очищеним цибулею пропускають через м’ясорубку, далі додають порізану кубиками шпик, крохмаль, прянощі, солять і перчать.

Приготованою начинкою наповнюють начинкою свинячу грудинку.

У шаховому порядку вистилають бекон. Викладають на “полотно” бекону фаршироване м’ясо і загортають в бекон.

Запікають грудинку в духовці, час від часу поливаючи ароматним виділяється соком.

Після приготування (близько години) дають м’яса “відпочити”. Потім м’ясо ріжуть порційними шматочками.

Відразу подають до столу, поки грудинка гаряча. Як гарнір можна використовувати будь-легкий овочевий салат.