Рулетики з тортильї з шинкою, крашанками та огірком

Рулетики з тортильї з шинкою, крашанками та огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На великій тертці натираємо сир. Паралельно ставимо варитися яйця (круто).

Шинку і огірок нарізаємо невеликими кубиками.

Зелень промиваємо під проточною водою, просушуємо і дрібно рубаємо.

В одній мисці змішуємо тертий сир, подрібнені яйця, шинку, огірочки. В іншій мисці змішуємо майонез і січену зелень. Додамо до “намазке” дрібно нарізаний часник, сіль і перець.

Розкладаємо на поверхні тортилью і повністю змащуємо ароматною майонезній намазкой.

Зверху викладаємо суміш з шинки, огірка, яєць і сиру.

Загортаємо тортилью в дуже тугий рулет.

Рулет загорнути харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин або більше. Чим довше він лежить в холодильнику, тим краще. Саме те – залишити його в холодильнику на цілу ніч. Потім дістаємо рулет, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки. Подаємо до столу. Приємного апетиту!