Салат Фермерський з яловичим язиком і горошком

Салат Фермерський з яловичим язиком і горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат в нашій сім’ї користується особливою популярністю. Приготувавши його одного із залишків яловичого мови, тепер при нагоді завжди залишаємо трохи мови «Фермерського» салату.

Покроковий рецепт

Фіолетовий цибулю нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в глибоку миску, трохи збризкуємо оцтом, додаємо кип’яченої води кімнатної температури, так щоб вийшов лук був повністю покритий водою, але не плавав у ній. Накриваємо і залишаємо маринуватися, поки готуємо інші інгредієнти.

Яловичий язик попередньо відварюємо 2-3 години в підсоленій воді і очищаємо. Яловичий язик, варене яйце нарізаємо соломкою.

Для заправки необхідно змішати сметану, натертий на тертці або видавлений через прес часник і гірчицю.

У салатницю викладаємо маринований цибулю, мову, яйце. Додаємо зеленого горошку.

Заправляємо приготованим соусом, і солимо за смаком. Щоб салат краще просочився часниковим смаком і ароматом можна дати йому настоятися в холодильнику 3 – 4 години.