Салат-гарнір з гречаної каші з брокколі і морквою

Салат-гарнір з гречаної каші з брокколі і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В злегка підсоленій воді відварюємо гречку, на слабкому вогні до готовності. Можна замочити гречку на ніч, до ранку вона розбухне і буде готова. Так само, гречку можна замінити на іншу крупу.

У киплячій воді відварюємо порізану брокколі і шматочки моркви. Дві хвилини достатньо (але може бути і трохи більше, все залежить від розмірів овочів). Виймаємо і швидко охолоджуємо в крижаній воді.

До салату беремо зубчик часничку, подрібнюємо. Для салату знадобиться кілька листочків зелені, в моєму випадком, це листя салату (салат може бути будь-яким, на ваш розсуд), дрібно порізаного. Всі овочі і листя перемішаємо з гречкою, додамо за смаком сіль, мелений перець, знову все перемішуємо.

При бажанні заправляємо салат з гречки оливковою олією. Можна заправити соком апельсина, дуже смачно! Приємного апетиту!