Салат Олівє

Салат Олівє – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю і яйця необхідно зварити, охолодити і очистити.

Далі приступаємо до нарізування всіх складових салату. Ріжемо дрібними кубиками ковбасу і висипаємо в миску.

Нарізаємо такими ж за розміром кубиками картоплю і зверху висипаємо на ковбасу. На картоплю нарізаємо варені яйця. Для зручності можна скористатися всіма відомої сіточкою радянських часів для нарізування овочів.

Такими ж дрібними кубиками нарізаємо солоні і свіжі огірки, всі викладаємо в тарілку.

Останній інгредієнт йде зелений горошок. Ретельно перемішуємо салатик і додаємо майонез. Добре перемішати. Якщо солоний огірок не дав достатньо солі, можна трохи посолити за смаком. Насолоджуйтеся салатом.