Салат вінегрет

Салат вінегрет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варені овочі почистити, нарізати невеликими кубиками.

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати. Солоні або мариновані огірки нарізати кубиками (розмір кубиків огірків приблизно як порізані раніше овочі).

У великій чаші змішати порізану буряк, морква, картопля, солоні огірки, ріпчаста цибулю, квашену капусту. Перед тим як закинути капусту в загальну чашу, я трохи її подрібнила. (Якщо капуста дуже солона, можна заздалегідь вимочити її у воді).

Салат посолити за смаком. Заправити 2 столовими ложками рослинного масла. Перед подачею прикрасити порізаною зеленою цибулькою. Приємного апетиту!