Обидва види капусти подрібніть і перекладіть в миску.
Яблука помийте, видаліть насіння і наріжте дрібними кубиками. Обов’язково збризніть яблуко соком лимона, щоб воно не потемніло.
Змішайте капусту і порізане яблуко, відкладіть в сторону.
Готуємо соус Песто.
Помістіть всі інгредієнти для соусу (окрім води) в кухонний комбайн і ретельно подрібніть.
Відрегулюйте аромати за своїм смаком. Потім додайте невелику кількість води і збивайте до тих пір, поки не буде досягнута бажана консистенція. (кількість води регулюйте, додавайте більше або менше).
Помістіть інгредієнти салату на сервірувальну тарілку (капусту, яблуко), посипте кедровими горішками і вилийте необхідну кількість соусу Песто зверху.
Вийшла дуже святкова весняна тарілочка зеленого салату. Подавайте до столу.
*Якщо у вас залишилася порція не заправленого салату, зберігайте її в окремому контейнері під закритою кришкою, щоб запобігти в’янення.