Салат з ікрою з лосося

Салат з ікрою з лосося – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти: очищаємо капусту, миємо гриби, нарізаємо помідори і перець.

Гриби нарізаємо часточками або за бажанням. Обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, солимо й додаємо спеції за смаком.

Поки смажаться, нарізаємо часточками помідори. Сік бажано злити, щоб салат не вийшов мокрим.

Шаткуємо листя капусти і додаємо в миску до помідорів.

Додаємо спеції до грибів – для салатів, шашлику або до риби. На цьому ж етапі додаємо червоний солодкий перець.

Зливаємо рідину зі сковороди, гриби кладемо в миску.

Додаємо ікру з ложки, щоб вона рівномірно розподілилася по салату.

Салат готовий. Можна подавати гостям.