Готуємо інгредієнти: очищаємо капусту, миємо гриби, нарізаємо помідори і перець.
Гриби нарізаємо часточками або за бажанням. Обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, солимо й додаємо спеції за смаком.
Поки смажаться, нарізаємо часточками помідори. Сік бажано злити, щоб салат не вийшов мокрим.
Шаткуємо листя капусти і додаємо в миску до помідорів.
Додаємо спеції до грибів – для салатів, шашлику або до риби. На цьому ж етапі додаємо червоний солодкий перець.
Зливаємо рідину зі сковороди, гриби кладемо в миску.
Додаємо ікру з ложки, щоб вона рівномірно розподілилася по салату.
Салат готовий. Можна подавати гостям.