Салат зі свіжого кабачки з помідорами, хрусткими огірочками і маринованою цибулею

Інгредієнти
| Кабачок – 1 шт. | |
| Помідори – 4 шт. | |
| Огірок – 3 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Оцет – 1 ст. л. | |
| Оливкова олія – 4 ст. л. | |
| Сіль – за смаком |
Дуже простий і легкий овочевий салат з самих звичайних продуктів. Але яскравість смаку йому надає маринований лук. А заправимо ми його оливковою олією
Покроковий рецепт

1. Всі овочі помити і обсушити від вологи. Лук очистити і нарізати півкільцями. Залити окропом і додати 1 ст. л. оцту. Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин. Потім злити воду з оцтом.

2. Кабачок нарізати тонкими півкільцями.


3. Огірки нарізати тонкими кільцями. Це легко зробити овочечисткою. Помідори нарізати кубиками.


4. Всі овочі скласти в каструлю, посолити і заправити оливковою олією.
