Дуже легкий і простий у приготуванні салат.
Інгредієнти
Тунець – 1 банка | |
Яйця курячі – 4 шт. | |
Морква – 2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Майонез – 200 г | |
Для прикраси: | |
Цибуля зелена – . | |
Маслини – . | |
Болгарський перець – . | |
Смородина червона – . |
Чудово підходить для приготування на святковий стіл і для повсякденного вживання. Смак салату виходить м’який, тому їдять його із задоволенням практично всі. Блюдо досить ситна і калорійна.
Покроковий рецепт
Моркву відварити, почистити, натерти на дрібній тертці, залишивши частину на мітлу, ніс і черевики сніговикові.
Яйця відварити круто, остудити, почистити. Жовтки і білки натерти окремо один від одного на дрібній тертці. Сир натерти на тертці. Маслини дрібно порізати.
Рибну консерву викласти на тарілку, розім’яти виделкою до однорідної маси разом з маслом з банки (якщо його трохи), таким чином, салат вийде соковитим. Зверху посипати рубаним луком. Промазати шар майонезом.
Наступний шар кладемо – терту моркву. Промазати шар майонезом.
Викласти шар тертих жовтків. Промазати шар майонезом.
Останній шар яєчних білків.
Творчий процес складається з перетворення салату в сніговика. Капелюх сніговика викласти з раніше дрібно нарізаних маслин. Черевики, мітла і ніс сніговика – з моркви. Шарф – із зеленого лука і ягід червоної смородини. Гудзики з чорної смородини. Приємного апетиту!