Дуже легкий і простий у приготуванні салат.

Інгредієнти
| Тунець – 1 банка | |
| Яйця курячі – 4 шт. | |
| Морква – 2 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
| Майонез – 200 г | |
| Для прикраси: | |
| Цибуля зелена – . | |
| Маслини – . | |
| Болгарський перець – . | |
| Смородина червона – . |
Чудово підходить для приготування на святковий стіл і для повсякденного вживання. Смак салату виходить м’який, тому їдять його із задоволенням практично всі. Блюдо досить ситна і калорійна.
Покроковий рецепт

Моркву відварити, почистити, натерти на дрібній тертці, залишивши частину на мітлу, ніс і черевики сніговикові.

Яйця відварити круто, остудити, почистити. Жовтки і білки натерти окремо один від одного на дрібній тертці. Сир натерти на тертці. Маслини дрібно порізати.

Рибну консерву викласти на тарілку, розім’яти виделкою до однорідної маси разом з маслом з банки (якщо його трохи), таким чином, салат вийде соковитим. Зверху посипати рубаним луком. Промазати шар майонезом.

Наступний шар кладемо – терту моркву. Промазати шар майонезом.

Викласти шар тертих жовтків. Промазати шар майонезом.

Останній шар яєчних білків.

Творчий процес складається з перетворення салату в сніговика. Капелюх сніговика викласти з раніше дрібно нарізаних маслин. Черевики, мітла і ніс сніговика – з моркви. Шарф – із зеленого лука і ягід червоної смородини. Гудзики з чорної смородини. Приємного апетиту!
