Салат з копченого лосося з часниковими грінками

Салат з копченого лосося з часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листя салат гарненько вимийте, обсушіть. Додайте до салату корн порізану цибулю шалот і кріп, змішайте все з рештою інгредієнтами. Приправте за смаком сіллю і перцем. Викладіть шматочки копченого лосося.

Тепер приготуємо часникові сухарики.
Хліб нарізати великими кубиками. Зубчики часнику очистити, видавити через чеснокодавку і змішати їх з оливковою олією. Змішайте нарізаний хліб з часниковим маслом. Підрум’яньте сухарики на деку в духовці, режим гриль при температурі 200 ° C.

Сухарики додавайте в салат безпосередньо перед подачею. Приємного апетиту!