Салат з маринованих зелених помідор з травами

Салат з маринованих зелених помідор з травами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидше за все, ви не раз пробували салат з помідорами, сіллю, оливковою олією та базиліком або іншими травами. В принципі,тут більше нічого і не потрібно. Але спробуйте помідори просолити. Це смачно!

Інгредієнти

селера – 2 стебла
морської солі – 1 чайна ложка
помідорів (кімнатної температури) – 6 зелених
листя селери, грубо і дрібно нарізані – жменька
кервель – 5 стебел
оливкової олії – 3 столові ложки

Як приготувати Салат з маринованих зелених помідор з травами

У цьому салаті ви можете використовувати незрілі зелені помідори. Тільки обов’язково їх не крупно поріжте. Маленькі помідори я різала клинами, просаливаются. Зелені помідори, селеру і кервель дуже добре поєднуються.

Покроковий рецепт

1. Наріжте кервель на 4 або 5 тонких довгих смужки (шириною близько 2 мм). Потім нарізати їх поперек, щоб вийшли невеликі кубики, 2 мм

2. Дрібно нарубаєте промиті і обсушені листя селери. Перекладіть їх у миску з сіллю. Перемішайте, залиште на 30 хвилин. Сіль допоможе виділити вологу з листя. Це те, що нам потрібно.

3. Помідори помити, зрізати непотрібні частини, нарізати клинами.

4. У глибоку миску викласти трохи листя селери, зверху в один шар викласти помідори. Потім знову селера – помідори і т. д., поки не закінчаться продукти.

4. Закінчуємо шар травами і заливаємо олією.

5. Залиште салат на 30 хвилин, щоб помідори промариновались у травах і солі. Вони пом’якшуватися і стануть дуже смачними! Приємного апетиту!