Швидше за все, ви не раз пробували салат з помідорами, сіллю, оливковою олією та базиліком або іншими травами. В принципі,тут більше нічого і не потрібно. Але спробуйте помідори просолити. Це смачно!
Інгредієнти
селера – 2 стебла | |
морської солі – 1 чайна ложка | |
помідорів (кімнатної температури) – 6 зелених | |
листя селери, грубо і дрібно нарізані – жменька | |
кервель – 5 стебел | |
оливкової олії – 3 столові ложки |
У цьому салаті ви можете використовувати незрілі зелені помідори. Тільки обов’язково їх не крупно поріжте. Маленькі помідори я різала клинами, просаливаются. Зелені помідори, селеру і кервель дуже добре поєднуються.
Покроковий рецепт
1. Наріжте кервель на 4 або 5 тонких довгих смужки (шириною близько 2 мм). Потім нарізати їх поперек, щоб вийшли невеликі кубики, 2 мм
2. Дрібно нарубаєте промиті і обсушені листя селери. Перекладіть їх у миску з сіллю. Перемішайте, залиште на 30 хвилин. Сіль допоможе виділити вологу з листя. Це те, що нам потрібно.
3. Помідори помити, зрізати непотрібні частини, нарізати клинами.
4. У глибоку миску викласти трохи листя селери, зверху в один шар викласти помідори. Потім знову селера – помідори і т. д., поки не закінчаться продукти.
4. Закінчуємо шар травами і заливаємо олією.
5. Залиште салат на 30 хвилин, щоб помідори промариновались у травах і солі. Вони пом’якшуватися і стануть дуже смачними! Приємного апетиту!