.
Інгредієнти
Червона риба – 100 г (слабосоленої сьомги) | |
Авокадо – 1 шт. | |
Грейпфрут – 1 шт. | |
Листя салату – (китайська капуста, айсберг або ін.) | |
Оливкова олія – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомгою і грейпфрутом
Покроковий рецепт
Авокадо почистити від шкірки. Авокадо і сьомгу нарізати на кубики приблизно однакового розміру.
Салат порвати руками. Грейпфрут почистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки (це нудно, але це того варто, інакше грейпфрут буде гірчити).
Салат і грейпфрут укласти в миску.
Додати сьомгу і авокадо. Посолити, поперчити. Заправити олією. Перемішати. Подавати до столу.