.

Інгредієнти
| Червона риба – 100 г (слабосоленої сьомги) | |
| Авокадо – 1 шт. | |
| Грейпфрут – 1 шт. | |
| Листя салату – (китайська капуста, айсберг або ін.) | |
| Оливкова олія – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомгою і грейпфрутом
Покроковий рецепт

Авокадо почистити від шкірки. Авокадо і сьомгу нарізати на кубики приблизно однакового розміру.

Салат порвати руками. Грейпфрут почистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки (це нудно, але це того варто, інакше грейпфрут буде гірчити).

Салат і грейпфрут укласти в миску.

Додати сьомгу і авокадо. Посолити, поперчити. Заправити олією. Перемішати. Подавати до столу.
