Салат з сьомгою і грейпфрутом

Салат з сьомгою і грейпфрутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Червона риба – 100 г (слабосоленої сьомги)
Авокадо – 1 шт.
Грейпфрут – 1 шт.
Листя салату – (китайська капуста, айсберг або ін.)
Оливкова олія – за смаком

Як приготувати Салат з сьомгою і грейпфрутом

Покроковий рецепт

Авокадо почистити від шкірки. Авокадо і сьомгу нарізати на кубики приблизно однакового розміру.

Салат порвати руками. Грейпфрут почистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки (це нудно, але це того варто, інакше грейпфрут буде гірчити).

Салат і грейпфрут укласти в миску.

Додати сьомгу і авокадо. Посолити, поперчити. Заправити олією. Перемішати. Подавати до столу.