Мариновані шампіньйони “Лакомка” виходять дуже смачними і соковитими.
Інгредієнти
печериці – 500 грам | |
лавровий лист – 3 штуки | |
часник – 3-4 зубчики | |
перець горошком – 5 штук | |
сіль – 1 чайна ложка | |
цукор – 2 чайні ложки | |
оцет – 60 грам | |
масло рослинне – 120 грам |
Печериці-це найпоширеніші гриби в світі, використані в кухнях багатьох народів. З цих грибів можна приготувати різні страви, вони тільки зроблять страву набагато смачніше. Печериці можна і маринувати.
Ні для кого не секрет, що домашні мариновані грибочки печериці набагато смачніше куплених в магазині. Мариновані печериці куплені в магазині не підійдуть кожному за смаком,так як дуже кислі. Цей рецепт дозволяє зробити печериці на власний смак, при тому можна використовувати їх в салати,а також їсти цілком. Виходять дуже смачними і соковитими.
Покроковий рецепт
Гриби очистити
У каструлі приготувати маринад і варити в ньому гриби 5-10 хвилин,поки не стануть м’якими.
Приготувати Маринад з вище зазначених інгредієнтів,не додавати ніякої води!!
Грибочки перекласти в іншу посудину,щоб охололи, і відправити в холодильник на 4 години.
Подавати до столу!