Рецепт маринаду дуже простий. У холодильнику завжди можна знайти всі інгредієнти і приготувати ароматний, м’який шашлик.
Інгредієнти
свинина – 1 кг | |
цибуля ріпчаста – 3 шт | |
майонез – 500 мл | |
спеції – за смаком |
Погода не дозволяє приготувати Вам шашлик на природі? В цьому допоможе нам эллектрошашлычница і простий рецепт маринаду.
Покроковий рецепт
Так як ми готуємо на эллектрошашлычнице, то свинину нарізаємо середніми шматочками. Маленькі згорять, а великі не просмажаться. Після цього нарізаємо цибулю кільцями і додаємо до м’яса. Спеції, сіль, перець все за смаком. Добре перемазываем майонезом. Розтираємо все руками. Ставимо в холодильник на добу, щоб добре добре просочилося і стало м’яким.
На наступний день промариновані шматочки нанизуємо на шампури. Чергуючи шматочок м’яса і кільце цибулі.
Протираємо вологою ганчіркою эллектрошашлычницу від пилу і вставляємо шампура на гриль. Накриваємо ковпаком. Смажимо хвилин 20-30 в залежності від м’яса.
Перевіряємо готовність. Знімаємо ковпак і надрізаємо невеликий шматок. Готове м’ясо повинно бути червоним. Знімаємо першу партію і одягаємо другу.
Готовий шашлик зняти з шампурів, а можна і залишити на них. Подавати можна з будь-яким гарніром. Краще всього поєднується з вареною картоплею. Приємного апетиту.