Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром
Інгредієнти
Лаваш – 4 шт. | |
Капуста – 100 гр. | |
Курячий рулет – 150 гр. | |
Помідор – 2 шт. | |
Огірок – 2 шт. | |
Блакитний сир – 150 гр. | |
Соус Паприка – 200 мл |
Шаурма – один з найпопулярніших вуличних перекусів. Але багатьох бентежить в яких санітарних умов вона готується. Але адже її дуже легко приготувати вдома. До того ж можете зробити її смак абсолютно різним і таким, яким ніхто ніколи не пробував. Все у вашій фантазії
Покроковий рецепт
1. Лаваш змастити соусом і дати трохи просочитися, щоб потім він легше скручувався в рулет і не рвався. Це в тому випадку якщо лаваш у вас щільний, як у мене. Якщо навіть він дуже тонкий, то тоді цього робити не потрібно, а то він просто розвалиться.
2. Капусту помити, тонко нашаткувати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.
3. Помідори та огірки також промити і нарізати: огірки – кільцями, помідори – півкільцями. Викласти на капусту.
4. Курячий рулет нарізати соломкою. Викласти зверху на овочі.
5. І в кінці на все це викласти шматочки блакитного сиру. Скрутити в рулет.
6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 – 1,5 хвилини.