Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Інгредієнти

Лаваш – 4 шт.
Капуста – 100 гр.
Курячий рулет – 150 гр.
Помідор – 2 шт.
Огірок – 2 шт.
Блакитний сир – 150 гр.
Соус Паприка – 200 мл

Як приготувати Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Шаурма – один з найпопулярніших вуличних перекусів. Але багатьох бентежить в яких санітарних умов вона готується. Але адже її дуже легко приготувати вдома. До того ж можете зробити її смак абсолютно різним і таким, яким ніхто ніколи не пробував. Все у вашій фантазії

Покроковий рецепт

1. Лаваш змастити соусом і дати трохи просочитися, щоб потім він легше скручувався в рулет і не рвався. Це в тому випадку якщо лаваш у вас щільний, як у мене. Якщо навіть він дуже тонкий, то тоді цього робити не потрібно, а то він просто розвалиться.


2. Капусту помити, тонко нашаткувати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.


3. Помідори та огірки також промити і нарізати: огірки – кільцями, помідори – півкільцями. Викласти на капусту.

4. Курячий рулет нарізати соломкою. Викласти зверху на овочі.


5. І в кінці на все це викласти шматочки блакитного сиру. Скрутити в рулет.

6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 – 1,5 хвилини.