Ситні і наваристі щі стануть прекрасним блюдом для обіднього меню. Наш суп з білокачанної капусти доповнено солоним огірком.
Інгредієнти
Телятина на кістці – 400 гр | |
Вода – 2,5 л | |
Капуста білокачанна – 300 гр | |
Картопля – 3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Солоний огірок – 1 шт. | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Томатний соус – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Цибуля зелена – за смаком |
Для того, щоб зварити смачні щі, спочатку відваримо телятину до готовності. Можна використовувати м’ясо на кості. З готового м’ясного бульйону м’ясо вийняти і поставити остуджуватися. Сам бульйон приправляємо до смаку сіллю. Приймемось за реалізацію рецепта далі.
Покроковий рецепт
З качана білокачанної капусти видаляємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і дрібно шаткуємо. Нарізку з білокачанної капусти відправляємо в м’ясний бульйон для варіння.
Поки вариться капуста, картоплю очистимо й наріжемо його у формі кубиків або брусочків. Картопляну нарізку також відправляємо в каструлю. Продовжуємо варити інгредієнти.
Очистимо цибулю і моркву. Морква натремо на тертці, а цибулю дрібно порубаємо.
У сковороді розігріємо рослинне масло. Подрібнені овочі відправимо для пасерування в сковороду.
Поки овочі страхуються, наріжемо дрібними кубиками солоний огірок. Його також відправляємо на сковороду до ловлення овочів.
До інгредієнтів на сковороду викладаємо томатний соус. Перемішуємо, тушкуємо приблизно 5 хвилин.
Піджарку з овочів з солоним огірочком перекладаємо в каструлю.
М’ясо вже охололо, знімаємо його з кістки нарізаємо шматочками. Нарізку з телятини додаємо в борщ. Проварюємо до готовності всіх інгредієнтів.
В кінці готування доповнюємо щі з білокачанної капусти улюбленими спеціями і посіченою свіже зеленню.
Домашні щі готові! Приємного всім апетиту!