Відмінною рисою приготування цього супу є велика нарізка усіх продуктів. Готову шурпу (а в Таджикистані його називають Шурбо) подають гарячим, щедро приправленим зеленню.

Інгредієнти
| яловичина – 1-1,5 кг на кістки | |
| картопля – 5-6 штук середнього розміру | |
| цибуля – 1 штука | |
| часник – 3-4 зубчики | |
| морква – 5-6 штук середнього розміру | |
| томат – 2 штуки | |
| кріп – 1 пучок для прикраси | |
| петрушка – 1 пучок для прикраси | |
| мелений коріандр – 1 щіпка за смаком | |
| хмелі-сунелі – 1 щіпка за смаком | |
| чорний перець – 1 щіпка за смаком | |
| сіль – 1 ст. ложка за смаком | |
| лавровий лист – 1 штука |
