Дуже смачна запечена в духовці м’ясо (готується великим шматком, як буженина) і ароматний соус з інжиру

Інгредієнти
| Для соусу: | |
| портвейн – 1 чашка | |
| курячий бульйон – 1 чашка | |
| свіжого розмарину – 2 гілочки | |
| кориці – 2 палички | |
| меду – 1 столова ложка | |
| несолоного масла – 2 столові ложки | |
| свіжомеленого чорного перцю – 1/2 чайна ложка або за смаком | |
| інжир – 8 шт. (можна сушених) | |
| Для м’яса: | |
| оливкової олії – 2 столові ложки | |
| свіжого розмарину – 2 столові ложки | |
| сіль – 1 столова ложка або за смаком | |
| чорний перець мелений – 1,5 чайна ложка | |
| свиняча корейка без кісток – близько 2 кг | |
| курячий бульйон – 1 склянка |
Як приготувати Швайнебратен — печеня зі свинини по-німецьки
Сторінка: 1 2
