Швидке рагу з овочами і курочкою

Швидке рагу з овочами і курочкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування нам знадобиться філе куряче, пекінська капуста (можна взяти і звичайну, але в цілях економії часу, я беру пекінську, т. до. вона готується швидше), зелень, мексиканська суміш овочів (при бажанні можна самостійно нарізати овочі по своєму смаку), аджика, соєвий соус, сіль, чорний мелений перець.

Нарізати філе (я нарізаю невеликими шматочками, для швидкості приготування), злегка обсмажити на сухій сковороді. Можна додати трохи оливкової олії. Я цього не роблю, т. к. не доводжу філе до золотистої скоринки, а тільки злегка обсмажую з двох сторін.

Додати до філе нарізану пекінську капусту, протягом 5 хвилин тушкувати на повільному вогні.

Додати мексиканську суміш овочів, тушкувати ще 5 хвилин.

Посолити, поперчити і додати аджику і соєвий соус.

Все ретельно перемішати і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.

Приємного апетиту!