Швидке тісто для пельменів і вареників на майонезі

Швидке тісто для пельменів і вареників на майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підбираємо для замісу домашнього тіста для пельменів і вареників глибоку ємність-миску. Для просіювання борошна беремо сито. Борошно просіваємо. Трохи сипучого інгредієнта залишаємо для замісу тіста вже на столі.

Щоб тісто не вийшло прісним, підсипаємо в просіяне борошно сіль.

А тепер сипучі інгредієнти перемішуємо так, щоб у центрі вийшла воронка.

В цю борошняну воронку викладаємо спочатку майонез.

Потім вбиваємо до інгредієнтів куряче яйце.

Поступово вливаємо в миску прокип’ячену охолоджену воду.

Починаємо заміс тіста. Спочатку інгредієнти в мисці перемішуємо, потім продовжуємо роботу на припорошенном борошном столі.

Готове домашнє тісто для пельменів і вареників накриваємо серветкою, робимо начинку. Готуйте із задоволенням!