Отже, підбираємо для замісу домашнього тіста для пельменів і вареників глибоку ємність-миску. Для просіювання борошна беремо сито. Борошно просіваємо. Трохи сипучого інгредієнта залишаємо для замісу тіста вже на столі.
Щоб тісто не вийшло прісним, підсипаємо в просіяне борошно сіль.
А тепер сипучі інгредієнти перемішуємо так, щоб у центрі вийшла воронка.
В цю борошняну воронку викладаємо спочатку майонез.
Потім вбиваємо до інгредієнтів куряче яйце.
Поступово вливаємо в миску прокип’ячену охолоджену воду.
Починаємо заміс тіста. Спочатку інгредієнти в мисці перемішуємо, потім продовжуємо роботу на припорошенном борошном столі.
Готове домашнє тісто для пельменів і вареників накриваємо серветкою, робимо начинку. Готуйте із задоволенням!