Простий рецепт тюфтельок, тушкованих у томатному соусі сподобається всій родині.
Інгредієнти
Фарш з індички – 400 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Томатна паста – 70 г | |
Вода – 0,5 л | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Сіль, перець, сушена петрушка – За смаком | |
Цукор – 0,5 ч. л. | |
Соняшникова олія – 1 ст. л. |
Цей рецепт тюфтельок хороший своєю універсальністю. До його складу входить тільки фарш і овочі, рису у складі немає. Тому його можна поєднувати абсолютно з будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт
Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на крупній тертці.
Змішати все інгредієнти: фарш, цибулю і моркву. Додати сіль, перець, сушену петрушку за смаком. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
Сформувати тефтелі.
Обсмажувати тефтелі з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.
До обсмажених тефтелі додати томатну пасту, залити водою, довести до кипіння. Додати до соусу соєвий соус, чорний мелений перець, цукор і будь-які спеції, які ви любите. Гасити тефтелі 30-35 хвилин на середньому вогні. Страва готова!
Подавати до столу. Приємного апетиту!