Швидкі тефтелі з індички з підливою

Швидкі тефтелі з індички з підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий рецепт тюфтельок, тушкованих у томатному соусі сподобається всій родині.

Інгредієнти

Фарш з індички – 400 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 70 г
Вода – 0,5 л
Соєвий соус – 1 ст. л.
Сіль, перець, сушена петрушка – За смаком
Цукор – 0,5 ч. л.
Соняшникова олія – 1 ст. л.

Як приготувати Швидкі тефтелі з індички з підливою

Цей рецепт тюфтельок хороший своєю універсальністю. До його складу входить тільки фарш і овочі, рису у складі немає. Тому його можна поєднувати абсолютно з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт


Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на крупній тертці.

Змішати все інгредієнти: фарш, цибулю і моркву. Додати сіль, перець, сушену петрушку за смаком. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

Сформувати тефтелі.

Обсмажувати тефтелі з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.

До обсмажених тефтелі додати томатну пасту, залити водою, довести до кипіння. Додати до соусу соєвий соус, чорний мелений перець, цукор і будь-які спеції, які ви любите. Гасити тефтелі 30-35 хвилин на середньому вогні. Страва готова!

Подавати до столу. Приємного апетиту!