Простий рецепт тюфтельок, тушкованих у томатному соусі сподобається всій родині.

Інгредієнти
| Фарш з індички – 400 г | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Томатна паста – 70 г | |
| Вода – 0,5 л | |
| Соєвий соус – 1 ст. л. | |
| Сіль, перець, сушена петрушка – За смаком | |
| Цукор – 0,5 ч. л. | |
| Соняшникова олія – 1 ст. л. |
Цей рецепт тюфтельок хороший своєю універсальністю. До його складу входить тільки фарш і овочі, рису у складі немає. Тому його можна поєднувати абсолютно з будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт


Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на крупній тертці.

Змішати все інгредієнти: фарш, цибулю і моркву. Додати сіль, перець, сушену петрушку за смаком. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

Сформувати тефтелі.

Обсмажувати тефтелі з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.

До обсмажених тефтелі додати томатну пасту, залити водою, довести до кипіння. Додати до соусу соєвий соус, чорний мелений перець, цукор і будь-які спеції, які ви любите. Гасити тефтелі 30-35 хвилин на середньому вогні. Страва готова!

Подавати до столу. Приємного апетиту!
