Наливаємо трохи більше половини каструлі води (у мене була на 5 літрів).
Очищаємо картоплю і ріжемо ось таким чином:
Солимо воду за смаком і висипаємо картоплю. Поки буде варитися наш картоплю, приготуємо піджарку: очистимо й наріжемо лук.
Потім моркву.
Вливаємо олію на пательню.
Висипаємо цибулю, підсмажуємо і тільки потім додаємо моркву, після того як підсмажаться овочі виливаємо томат і тушкуємо 10 хвилин.
До цього часу наш картопля майже готовий, додаємо до нього піджарку і нарізану ковбасу (варену або копчену), варимо 10 хвилин.
Після цього додаємо огірки.
і після закипання всипаємо манну крупу невеликими порціями, безперервно помішуючи і проварюємо 5 хвилин.
Потім додаємо дрібно нарізану зелень (можна пір’я цибулі, кріп і петрушку).
Після того, як наш розсольник добре закипить, можна вимкнути вогонь і щільно накрити кришкою, буквально на 5 хвилин. Приємного апетиту!
Ось так виглядає наш розсольник по закінченню готування.