Смачні тюфтельки з фаршем і цвітною капустою

Смачні тюфтельки з фаршем і цвітною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Спочатку потрібно підготувати необхідні інгредієнти. Капусту очистити від листя, замочити в холодній воді на 10 хвилин. Почистити моркву і цибулю.

Капусту цвітну розрізати, половину необхідно нашаткувати невеликими кубиками.

До дрібно нарізаної капусти додати фарш з нашаткованої половинкою цибулі, все ретельно перетерти виделкою, додати сіль і перець.

До отриманої маси влити вершки і вбити одне яйце. Вершків або сметани взяти, приблизно, 70 грам. Важливо, щоб маса була не рідкою. Кількість вершків попереднє, залежить від густоти. Консистенція отриманої маси не повинна бути рідкою, а навпаки досить пружною.

Далі фарш добре вимішати, краще руками, він повинен бути пружним і щільним.

Сформувати невеликі тюфтельки. Для зручності, можна використовувати миску з водою, в якій необхідно мочити руки, а після робити котлетку.

Тефтелі обсмажити на олії до скоринки з кожної сторони. Далі перемістити обсмажені капустяні кульки в каструльку.

У сковороду, де були тефтелі, помістити половинку цибулини, дві натерті або дрібно нарізані моркви і видавити часникові шматочки і обсмажити. Отриманої заправкою полити тефтелі, додати пів склянки гарячої води або бульйону. Гасити 15-20 хвилин у мікрохвильовій печі або на газу.

Тюфтельки виходять смачними і дуже соковитими. Як гарнір можна використовувати картоплю, рис або гречку.

Приємного апетиту!