Смажені крильця в соєвому соусі

Смажені крильця в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі крильця – це, мабуть, сама соковита частина курки і, незважаючи на велику кількість кісток, вони залишаються улюбленою стравою багатьох поціновувачів курячого м’яса. Їх готують практично в усіх країнах світу і подають як в якості закуски, так і в складі основного блюда. Щоб крильця вийшли смачними і соковитими, потрібно обов’язково звертати увагу на їх розмір. Занадто дрібні крильця можуть сильно ужариться і стануть сухими, не кажучи вже про те, що їсти в них буде практично нічого. Тому краще вибрати цільні великі крила бройлерної курочки.

Покроковий рецепт