Сочевичний суп на курці

Сочевичний суп на курку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Куряче м’ясо промиваємо, знімаємо шкіру, ріжемо, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь, після закипання варимо бульйон близько години на слабкому вогні.

В цей час сочевицю заливаємо водою


Картоплю чистимо, ріжемо на шматочки

Коли курячий бульйон буде готовий, виймаємо м’ясо і залишаємо остигати

У киплячий бульйон закладаємо картоплю

Через 5 хвилин зливаємо воду з сочевиці, промиваємо і додаємо в суп, варимо 10 хвилин



Цибулину ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі



Моркву натираємо на тертці, додаємо до цибулі


Поки обсмажують цибулю і моркву, насипаємо сушену зелень на суп


Коли цибуля буде золотистим, додаємо нашу зажарку в каструлю

М’ясо знімаємо з кісток і теж повертаємо в суп, солимо


Додаємо томатну пасту і добре розмішуємо


Чорний перець і паприка за смаком


Суп готовий! При подачі прикрашаємо зеленню