Куряче м’ясо промиваємо, знімаємо шкіру, ріжемо, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь, після закипання варимо бульйон близько години на слабкому вогні.
В цей час сочевицю заливаємо водою
Картоплю чистимо, ріжемо на шматочки
Коли курячий бульйон буде готовий, виймаємо м’ясо і залишаємо остигати
У киплячий бульйон закладаємо картоплю
Через 5 хвилин зливаємо воду з сочевиці, промиваємо і додаємо в суп, варимо 10 хвилин
Цибулину ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі
Моркву натираємо на тертці, додаємо до цибулі
Поки обсмажують цибулю і моркву, насипаємо сушену зелень на суп
Коли цибуля буде золотистим, додаємо нашу зажарку в каструлю
М’ясо знімаємо з кісток і теж повертаємо в суп, солимо
Додаємо томатну пасту і добре розмішуємо
Чорний перець і паприка за смаком
Суп готовий! При подачі прикрашаємо зеленню