Найпростіший кляр з кукурудзяного борошна й без яєць не переб’є смак риби, а додасть ніжну шкірку.

Інгредієнти
| Риба будь-яка (хек, минтай, пангасіус) – 2 шт. | |
| Кукурудзяне борошно – для кляру | |
| Сіль, перець і спеції – за смаком | |
| Олія – для смаження |
Соковита смажена риба в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Найпростіший кляр з кукурудзяного борошна й без яєць не переб’є смак риби, а додасть ніжну шкірку.

| Риба будь-яка (хек, минтай, пангасіус) – 2 шт. | |
| Кукурудзяне борошно – для кляру | |
| Сіль, перець і спеції – за смаком | |
| Олія – для смаження |