Солоне сало з часником «Для великої сімї»

Солоне сало з часником «Для великої родини» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріжу сало на шматки довільного розміру.

Від дуже великих шматків відрізаю вздовж частина жиру як це показано на фото. Сало зі шкіркою засаливаю, а відрізаний жир відправляю в котлетний фарш

Чищу і дрібно нарізаю домашній часник.

Підготуємо великий емальований. В моєму баку маленька дірочка, тому помістила туди великий пакет.

Нарізане сало викладаю в бак. Заливаю зверху водою, в яку попередньо висипаю порізаний дрібно чесночек. Залишаю в холодному місці на 3-5 днів.


Після того, як сало просолится, розкладаю його за фасувальним пакетах і прибираю в морозильну скриню. Ось такий простий рецепт солоного сала «Для великої родини».