.
Інгредієнти
Спагетті – за смаком | |
Болгарський перець – 2 шт (різнокольоровий) | |
Помідори – 3 шт | |
Рослинне масло – для смаження | |
Фарш – 200 гр | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Кріп – за смаком |
Як приготувати Спагетті з овочами по-італійськи
Покроковий рецепт
Перець запекти в духовці (приблизно 10 хвилин).
Витягнути, загорнути в целофановий пакет. Залишити на 10-15 хвилин.
Помідор і часник нарізати.
Часник обсмажити на рослинному маслі, витягнути.
На цьому ж маслі обсмажити фарш.
Потім в сковороду додати помідор.
І перець, попередньо очищену від плівки і нарізаний соломкою. Все посолити, поперчити. Тушкувати до готовності.
Відварити спагеті згідно інструкції на упаковці.
На тарілку викласти гніздом спагетті, а по колу приготовану суміш. Присипати кропом. Приємного апетиту!