.

Інгредієнти
| Спагетті – за смаком | |
| Болгарський перець – 2 шт (різнокольоровий) | |
| Помідори – 3 шт | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Фарш – 200 гр | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Кріп – за смаком |
Як приготувати Спагетті з овочами по-італійськи
Покроковий рецепт

Перець запекти в духовці (приблизно 10 хвилин).

Витягнути, загорнути в целофановий пакет. Залишити на 10-15 хвилин.

Помідор і часник нарізати.

Часник обсмажити на рослинному маслі, витягнути.

На цьому ж маслі обсмажити фарш.

Потім в сковороду додати помідор.

І перець, попередньо очищену від плівки і нарізаний соломкою. Все посолити, поперчити. Тушкувати до готовності.

Відварити спагеті згідно інструкції на упаковці.

На тарілку викласти гніздом спагетті, а по колу приготовану суміш. Присипати кропом. Приємного апетиту!
